بهترین روکش ایمپلنت دندان

ایمپلنت دندان امروزه یکی از بهترین روش‌های جایگزینی دندان محسوب می‌شود. روکش ایمپلنت نسبت به دیگر روش‌های جایگزینی دندان بسیار راحت‌تر و بادوام‌تر است. راحتی و دوام فوق‌العاده ایمپلنت دندان ارزش پرداخت هزینه بیشتر نسبت به

دندان مصنوعی را دارد. ایمپلنت‌های مختلفی با توجه به نیازهای بیمار و متناسب با جنس روکش وجود دارد. دندانپزشک بهترین نوع روکش ایمپلنت را توصیه می‌کند.

آیا ایمپلنت درد دارد؟

این روش به خودی خود با یخ زدن منظم و درست مثل پر کردن انجام می شود ، بنابراین معمولاً کاملاً راحت است. بعد از قرار دادن

ایمپلنت ، آن شب کمی تورم یا ناراحتی طبیعی است و ممکن است یک مسکن ساده برای شما تجویز کنیم. ممکن است در محل چند لک لثه باشید که باعث می شود روز اول زبان شما دیوانه شود. اما به طور کلی این روش معمولاً بسیار راحت تر از آن است که در وهله اول برداشتن دندان انجام شود.

بهبودی پس از کاشت ایمپلنت

بدن شما با افراد دیگر متفاوت است، بنابراین قابلیت بهبودی و التیام بدن شما نیز منحصر به فرد است. غیر از این موضوع، به طور کلی روند بهبودی طبیعی پس از مراحل ایمپلنت دندان چنین است:

روز اول تا دوم: به طور کلی روز جراحی و روز بعد از آن نسبت به روزهای دیگر ناراحت کننده‌تر بوده و معمولاً مقداری تورم وجود دارد. در این مدت باید از حرکاتی که با کشیدگی بافت جراحی شده همراه است، مانند باز کردن بیش از حد دهان و یا خندیدن اجتناب کنید. همچنین از فشردن بافت لثه جراحی شده خودداری کنید، زیرا این کار جریان خون کافی به لثه را که التیام و درمان را تسریع می‌کند، قطع کرده و مختل می‌سازد.

روز سوم: در روز سوم، شما باید درد کمتری داشته باشید، اگر چه ناحیه جراحی هنوز هم تا حدودی متورم است، اما احتمالاً می‌توانید خوردن غذای بیشتری را آغاز کنید. سعی کنید غذا را با طرف دیگر فک خود بجوید. ناحیه جراحی شده و یا بافت حساس لثه در اطراف گرافت یا ایمپلنت را دستکاری نکنید. از انجام حرکاتی که سبب کشیده شدن این بافت می‌شود، مانند باز کردن بیش از حد دهان و یا خندیدن خودداری کنید. از وارد کردن فشار بر

بافت لثه پرهیز کنید، زیرا سبب قطع جریان خون کافی به محل جراحی و به تأخیر افتادن التیام آن می‌شود. مراحل دوره بهبودی پس از عمل، باید تدریجی بوده و پیشرفت مداوم و مستمر داشته باشد. در صورت عدم مشاهده بهبود مستمر در ناحیه جراحی شده، لطفاً با کلینیک ما تماس بگیرید.

اگر جراح یک

اباتمنت (مکانیسم اتصال) را در دهان شما قرار دهد، از پایه ایمپلنت برای جویدن استفاده نکنید. همچنین در صورتی که گاز پانسمان در دهان شما قرار داده شد، باید قبل از خواب آن را از دهان خود خارج کنید .

روش کاشت دندان

اگر سالم باشید و دندانپزشک شما مشخص کند که شما کاندیدای خوبی برای کاشت هستید ، بسته به نوع خاص بیمار ، این روش را برای انجام یا در مطب دندانپزشک تحت بیهوشی موضعی یا در بیمارستان تحت بیهوشی عمومی برنامه ریزی می کند. نیازهای بهداشتی دندانپزشکی و میزان جراحی لازم است.

روند دریافت

ایمپلنت دندان چند ماه طول می کشد و این سه مرحله را شامل می شود:

  •     ابتدا با قرار دادن ایمپلنت ، شما باید جراحی کنید تا ایمپلنت در فک شما قرار گیرد ، جایی که از آن با بافت لثه پوشانده شده است و اجازه دارد به مدت سه تا شش ماه در استخوان فک بپیوندد.
  •     اتصال دندانپزشک شما یک پست را به ایمپلنت وصل می کند و بافت لثه مجاز به رشد در اطراف آن است. در بعضی موارد ، کاشت و پست به طور هم زمان قرار می گیرد. در صورت قرار دادن آنها در همان زمان ، ایمپلنت ترکیبی و پست به عنوان لنگر دندان جایگزین استفاده می شود.
  •     ضمیمه تاج. دندانپزشک شما یک تاج سفارشی شده را به پست کاشت پیوند می زند.

هزینه ایمپلنت دندان

هزینه درمان انواع ایمپلنت دندان بر اساس چندین عامل متفاوت خواهد بود ، از جمله:

  •     سلامت فعلی استخوان فک
  •     پیچیدگی ترمیم سفارشی شما (تاج ، پل یا دندان مصنوعی)
  •     چند کاشت مورد نیاز است
  •     نوع مواد ترمیم
  •     پوشش بیمه: بیشتر درمان های دندانپزشکی مانند کامپوزیت دندان،

    لمینت دندان و ایمپلنت دندان تحت پوشش بیمه قرار نمی گیرند.

ما می دانیم که یافتن منابع برای تکمیل درمان ایمپلنت دندان می تواند چالش برانگیز باشد و با شما همکاری کند تا طرحی را تهیه کنید که بتوانید از عهده آن برآیید. احتمال نارسائی ایمپلنت دندان به نسبت میزان موفقیت آن بسیار جزئی است.

در چه صورت نمیتوانیم از ایمپلنت های دندانی استفاده کنیم؟

افرادی که از سلامت کافی در دهان و دندان خود برخوردار هستند و سلامت عمومی آن‌ها نیز خوب است می‌توانند از ایمپلنت‌های دندانی استفاده کنند. همچنین شما باید بافت لثه سالم داشته باشید که مبتلا به بیماری‌های لثه نباشد. استخوان فک بالایی یا پایین شما باید از تراکم لازم برخوردار باشد و حجم آن به اندازه‌ای باشد که بتواند ایمپلنت را در خود نگه دارد.به یاد داشته باشید که در برخی موارد که استخوان فک بیماران در اثر بیماری‌های لثه تحلیل رفته است تا زمانی که استخوان‌ها ترمیم نشده باشند استفاده از ایمپلنت توصیه نمی‌شود. برخی عوامل پزشکی وجود دارند که ممکن است شما را از انتخاب ایمپلنت‌های دندانی بازدارند؛ به عبارت دیگر تا زمانی که این بیماری‌ها یا عوامل برطرف نشوند شما نمی‌توانید از ایمپلنت‌های دندانی استفاده کنید. برخی از این عوامل و بیماری‌ها عبارتند از:

  • دیابت کنترل نشده

  • تحت شیمی‌درمانی بودن
  • انجام اقدامات پرتودرمانی
  • اختلال پاراتیروئید

  • اختلالات خونی
  • ناهنجاری‌های استخوانی
  • سرطان مغز استخوان
  • بزرگ شدن حفره یا حفره‌های سینوسی

پوکی استخوان

برای این که مطمئن شوید که می‌توانید از مزایای درمان ایمپلنت دندان استفاده کنید یا نه باید با دندانپزشک خود م و صحبت کنید .

چه عواملی باعث عدم موفقیت ایمپلنت دندان می شوند؟

علیرغم موفقیتهای چشمگیر ایمپلنت های دندانی ، واقعیت نارسایی کاشت دندان با فرکانس رو به رشد قرار دادن ایمپلنت به موضوعی مهم و مهم تبدیل شده است. مشکلات گاه به گاه کنار ، ایمپلنت های دندانی امروزه روش درمانی برای دندان های از دست رفته است. برخلاف

کامپوزیت دندان که موفقیت یا عدم موفقیت آن هزینه ی زیادی برای بیمار ندارد، جبران عدم موفقیت ایمپلنت های دندانی هزینه بر است.

نارسائی ایمپلنت دندان به دلایل مختلف و در بسیاری از موارد ممکن است رخ دهد. نارسایی های کوتاه مدت عمدتاً می تواند به عنوان عدم بهبودی در استخوان توصیف شود ، فرایندی به نام "تجویز استخوان". این نوع از نارسایی می تواند با عوامل سیستمیک مانند سیگار کشیدن ، دیابت کنترل نشده یا تراکم استخوان همراه باشد. بهداشت ضعیف دهان و بیماری لثه همچنین می تواند شما را در معرض ایمپلنت شکست خورده قرار دهد.

علائم ایمپلنت ناکام ممکن است شامل درد ، تحرک فیکسچر ایمپلنت (بخشی از کاشت که در استخوان فک فرو رفته است) ، ریزش استخوان ، خونریزی ، تشکیل چرک و برخی از یافته های اشعه ایکس در اطراف ایمپلنت باشد. این نارسایی های کوتاه مدت اغلب با از بین بردن ایمپلنت ، ترمیم محل جراحی با پیوند استخوان و اجازه بهبودی آن قبل از اقدام به قرار دادن فیکسچر دیگر قابل درمان است. از آنجا که استخوان بسیار کندتر از بافت نرم بهبود می یابد ، این روند می تواند چندین ماه طول بکشد.

https://www.webmd.com/oral-health/guide/dental-implants#1

 


مشخصات

آخرین مطالب این وبلاگ

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها