همه چیز درباره ایمپلنت دندان

ایمپلنت دندان به طور خاص برای جایگزینی ریشه طبیعی دندان در ابتدا طراحی شده است. با وجود یک ریشه جدید و پایدار دندان ، استخوان فک تحریک شده و با گذشت زمان رو به زوال نمی رود ، که این یک نتیجه مشترک در استفاده از پروتزهای سنتی بیشتر است.

پس از اتمام ، دندانهای ایمپلنت از هر زاویه ای فوق العاده برجسته هستند. حتی خود بیماران نیز اغلب بعد از گذشت مدتی مشکل در تشخیص آنها از بقیه لبخند طبیعی خود را دارند.

بیماران دارای ایمپلنت دندان می توانند بدون محدودیت از غذاهای مورد علاقه خود لذت ببرند و تکنیک های بهداشت دهانی منظم را انجام دهند.

کاشت دندان طول عمر استثنایی را ارائه می دهد. آنها می توانند چندین دهه به طور همزمان موفق شوند ، و بسیاری از بیماران قادر هستند تا آخر عمر از آنها لذت ببرند.

کاشت های دندانی بسیار متنوع هستند و با انواع مختلف ترمیم های دندانی پس از قرار گرفتن در ناحیه فک ، می توان آنها را جفت کرد. توصیه دکتر استپلتون به تعداد دندان / ایمپلنت نیاز به پوشش بستگی دارد ، و همچنین ترجیحات شخصی خود بیمار.

بازسازی دندان ها با ایمپلنت دندان یک روش چند مرحله ای با چندین جزء منحصر به فرد است ، از جراحی اولیه گرفته تا طراحی و ایجاد ترمیم های سفارشی. بنابراین ، هزینه کلی هر بیمار متفاوت خواهد بود.

در طول مشاوره اولیه با دکتر ، قبل از تهیه یک برنامه درمانی جامع که شامل اطلاعات مالی مربوطه است ، سلامت دهان و دندان شما را به طور کامل مورد بررسی قرار خواهد داد و اهداف کلی را با شما به طور مفصل مورد بحث قرار خواهد داد.

کاشت دندان ممکن است در نگاه اول مانند یک سرمایه گذاری به نظر برسد ، اما ما معتقدیم مزایای بلند مدت بیش از ارزش آن است. به عنوان مثال ، پروتزهای سنتی بیشتر به احتمال زیاد نیاز به تعمیر و نگهداری گسترده و حتی جایگزینی کامل در طول سال ها دارند ، در حالی که ایمپلنت ها بطور خاص برای رشد چندین دهه با حداقل نگهداری طراحی شده اند. ممکن است در پایان پس انداز کنید!

چه عواملی باعث عدم موفقیت ایمپلنت دندان می شوند؟

علیرغم موفقیتهای چشمگیر ایمپلنت های دندانی ، واقعیت نارسایی کاشت دندان با فرکانس رو به رشد قرار دادن ایمپلنت به موضوعی مهم و مهم تبدیل شده است. مشکلات گاه به گاه کنار ، ایمپلنت های دندانی امروزه روش درمانی برای دندان های از دست رفته است. برخلاف

کامپوزیت دندان که موفقیت یا عدم موفقیت آن هزینه ی زیادی برای بیمار ندارد، جبران عدم موفقیت ایمپلنت های دندانی هزینه بر است.

نارسائی ایمپلنت دندان به دلایل مختلف و در بسیاری از موارد ممکن است رخ دهد. نارسایی های کوتاه مدت عمدتاً می تواند به عنوان عدم بهبودی در استخوان توصیف شود ، فرایندی به نام "تجویز استخوان". این نوع از نارسایی می تواند با عوامل سیستمیک مانند سیگار کشیدن ، دیابت کنترل نشده یا تراکم استخوان همراه باشد. بهداشت ضعیف دهان و بیماری لثه همچنین می تواند شما را در معرض ایمپلنت شکست خورده قرار دهد.

علائم ایمپلنت ناکام ممکن است شامل درد ، تحرک فیکسچر ایمپلنت (بخشی از کاشت که در استخوان فک فرو رفته است) ، ریزش استخوان ، خونریزی ، تشکیل چرک و برخی از یافته های اشعه ایکس در اطراف ایمپلنت باشد. این نارسایی های کوتاه مدت اغلب با از بین بردن ایمپلنت ، ترمیم محل جراحی با پیوند استخوان و اجازه بهبودی آن قبل از اقدام به قرار دادن فیکسچر دیگر قابل درمان است. از آنجا که استخوان بسیار کندتر از بافت نرم بهبود می یابد ، این روند می تواند چندین ماه طول بکشد.

مشکلات طولانی مدت کاشت چیست؟

خرابی ایمپلنت طولانی مدت مجموعه ای کاملاً متفاوت از چالش ها را نشان می دهد. بعد از ترمیم ایمپلنت و استخوان در استخوان ، و بعد از ترمیم ایمپلنت ، آنها می توانند رخ دهند. شایعترین نارسایی طولانی مدت (و متأسفانه سخت ترین نوع درمان) پری ایمپلنت نامیده می شود. ایمپلنت پری یک عفونت مزمن در لثه و در نهایت استخوانی است که از کاشت محافظت می کند. این ممکن است به روند بیماری نتال مؤثر بر دندان شباهت داشته باشد ، زیرا هر دو منجر به از بین رفتن ساختار پشتیبان (استخوان) اطراف یک قسمت ثابت می شوند. علائم ممکن است شامل ناراحتی و چرک یا خونریزی از لثه باشد. برای

درمان عفونت ایمپلنت باید به موقع اقدام شود.

درمان پری ایمپلنتیت می تواند شامل بهبود در مراقبت از منزل ، تمیز کردن مکرر ، لیزر درمانی ، آنتی بیوتیک و جراحی برای ترمیم استخوان باشد. اگرچه میزان موفقیت کلی کاشت دندان در دندانپزشکی 98 درصد گزارش شده است  ، اما اثربخشی درمان های پری ایمپلنتیت بسیار کمتر است ، به خصوص وقتی برخی از موارد همراه را در نظر بگیرید. عواقبی مانند تغییر ظاهر ترمیم.

مدت زمان انجام ایمپلنت در صورت نیاز به درمان پری ایمپلنت افزایش می یابد.

سایر نارسایی های طولانی مدت می توانند شامل عوارض پروتز مانند پیچ ​​های شکسته ، شل شدن اباتمن و ترمیم های شکستگی شوند. این همچنین می تواند با از بین رفتن عملکرد و تغییرات زیبایی همراه باشد. خوشبختانه ، بیشتر این مواقع آسانتر از پری ایمپلنتیت اصلاح می شوند!

رژیم غذایی بعد از ایمپلنت دندان در تسریع بهبود و نیز پیشگیری از عوارض ایمپلنت می تواند مفید باشد.

بیشتر بخوانید:

مزایای کامپوزیت دندان،

لمینت برای دندان های کوتاه،

تغییر رنگ کامپوزیت دندان،

تفاوت بین لمینت دندان و لومینیرز،

تفاوت و شباهت لمینت و کامپوزیت دندان

ممکن است متخصص دندانپزشکی یا کنگره بین المللی ایمپلنت دهان باشد و بتواند به تمام سوالات شما در مورد پروتزهای دندان پاسخ دهد. برای تمیز کردن مرتب از دندانپزشک خود به دندانپزشک مراجعه کرده و از مراقبت های دهان و دندان در منزل نیز برای محافظت از کاشت و بافت های اطراف خود مراقبت کنید. سن مناسب ایمپلنت دندان پس از توقف رشد فک می باشد و

ایمپلنت دندان برای نوجوانان توصیه نمی شود.

این مقاله با هدف ارتقاء درک و دانش در مورد موضوعات عمومی بهداشت دهان و دندان صورت گرفته است. این درنظرگرفته شده است که جایگزینی برای مشاوره حرفه ای ، تشخیص و یا درمان باشد. همیشه در مورد هرگونه سؤالی که ممکن است در مورد وضعیت پزشکی یا معالجه پزشکی داشته باشید ، از مشاوره دندانپزشک یا سایر ارائه دهندگان مراقبت های بهداشتی استفاده کنید.

https://www.colgate.com/en-us/oral-health/cosmetic-dentistry/implants/what-causes-dental-implant-failure--


مشخصات

آخرین مطالب این وبلاگ

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها