امکان انجام ایمپلنت دندان در افراد مسن :

 

اگر استخوان فک شما به اندازه کافی تراکم نداشته نباشد یا خیلی نرم باشد ، ممکن است قبل از انجام عمل جراحی ایمپلنت به پیوند استخوان احتیاج پیدا کنید. پیوند استخوان به این دلیل است که در فرایند عمل جویدن ، دهان شما فشار زیادی به استخوان شما وارد می کند و اگر استخوان نتواند ایمپلنت را پشتیبانی کند ، احتمالاً عمل جراحی ایمپلنت به شکست منتهی می شود. پیوند استخوان می تواند پایه محکم تری برای ایمپلنت ایجاد کند.
چندین ماده پیوند استخوان وجود دارد که می توان از آنها برای بازسازی استخوان فک استفاده کرد. گزینه ها ممکن است شامل پیوند استخوان طبیعی باشد ، مانند استفاده از استخوان محل دیگری از بدن شما ، یا پیوند استخوان مصنوعی مانند مواد جایگزین استخوان که می تواند ساختارهای حمایتی برای رشد استخوان جدید باشد. با متخصص ایمپلنت دندان خود در مورد گزینه هایی که برای شما بهتر خواهد بود صحبت کنید.

ممکن است بازسازی استخوان  چندین ماه طول بکشد تا استخوان جدید برای پشتیبانی از کاشت دندان ایجاد شود. در برخی موارد ، شما فقط نیاز به پیوند استخوانی جزئی دارید ، که می تواند همزمان با عمل جراحی ایمپلنت انجام شود. وضعیت فک شما نحوه عملکرد شما را تعیین می کند.

جراحی کاشت ایمپلنت در دهان با خطراتی همراه است که این خطرات برای افراد مسن بیشتر از سایر گروه‌های سنی نیست . پوکی استخوان ، یک بیماری شایع در بیماران مسن است که می‌تواند تراکم استخوان فک را کاهش دهد . با این حال، پیوند استخوان می‌تواند امکان دریافت ایمپلنت در افراد مسن را فراهم سازد . افراد مسن همچنین می توانند خدمات دندانپزشکی

کامپوزیت دندان و

لمینت دندان را نیز دریافت کنند.

کامپوزیت ونیر و

لمینت سرامیکی برای زیبایی دندان ها کاربرد دارند.

برخی بیماری‌ها مانند دیابت کنترل‌نشده اغلب در افراد مسن دیده می‌شوند و می‌توانند بر کاندیدا شدن بیمار برای این روش درمانی و امکان بهبودی زخم پس از درمان تاثیر بگذارند. بیماری لثه نیز اغلب در افراد مسن‌تر دیده می‌شود ، اما می‌توان پیش از کاشت ایمپلنت ، بیماری را درمان کرد تا ریسک ابتلا به عفونت در افراد مسن کاهش یابد . 

هزینه ایمپلنت دندان برای افراد مسن در صورت نیاز به پیوند استخوان افزایش می یابد.

فواید ایمپلنت دندان :

بعد از، از دست دادن دندان حتما باید سریعا جایگزینی برای دندان از دست رفته گذاشته شود تا مشکلاتی مثل کج شدن دندان‌های اطراف و عدم خوب جویدن غذا پیش نیاید . یکی از مزایای ایمپلنت این است که بلافاصله بعد از، از دست دادن دندان می‌توان از این روش برای جایگزین کردن آن استفاده کرد .

ایمپلنت دندان می‌تواند اعتماد به نفس از دست رفته‌ی فرد را به او بازگرداند، زیرا ظاهری شبیه به دندان طبیعی دارد .

با کاشت دندان به روش ایمپلنت می‌توان از مشکلاتی مثل تحلیل رفتن استخوان‌ها و فک جلوگیری کرد .

نحوه انجام ایمپلنت دندان سلامت دندان‌های مجاور را تضمین می‌کند و به لثه‌ها نیز آسیبی نمی‌رساند .

امکان تجمع پلاک و باکتری در اطراف دندان مصنوعی بسیار بیشتر از دندان ایمپلنت شده می‌باشد. رعایت موارد بهداشتی در خصوص دندان ایمپلنتی بسیار ساده‌تر از روش‌های دیگر است . بنابراین احتمال پوسیدگی دندان و عفونت و التهاب لثه را به حداقل میزان ممکن می‌رساند . التهاب لثه می تواند به

نارسائی ایمپلنت دندان منجر شود.

ایمپلنت دندان نیاز به استخوان فک خوبی دارد. به دلیل از بین رفتن استخوان  فک خود ممکن است به پیوند استخوان احتیاج داشته باشید. ریزش استخوان به طور معمول با افزایش سن صورت می گیرد ، به خصوص اگر شما از پروتز استفاده می کنید. اگرچه پیوند استخوان بخش مهمی از کل هزینه نیست ، اما در صورت نیاز به پیوند استخوان، هزینه ی کلی ایمپلنت شما شامل این هزینه نیز می شود.

تعداد ایمپلنت دندان موردنیاز بستگی به استحکام و ضخامت استخوان فک شما دارد. اگر  قصد شما ایمپلنت ارزان می باشد ، می توانید از متخصص ایمپلنت خود بخواهید حداقل تعداد ایمپلنت را برای پشتیبانی از دهان شما استفاده کند. البته این به معنی کیفیت پایین کار نیست. دندانپزشک شما  تعداد بهینه کاشت دندان را برای وضعیت دندان های شما توصیه می کند.

نکته مهم دیگر محل قرارگیری ایمپلنت ها است زیرا کاشت در قسمت جلوی دهان شما نیاز به دقت بیشتری در هنگام زاویه گرفتن دندان به طور طبیعی دارد. سرانجام ، اگر موارد بهداشت دهان و دندان از قبل موجود ، مانند بیماری لثه را دارید ، باید قبل از شروع عمل کاشت ایمپلنت ، وقت و هزینه خود را در این زمینه صرف کنید.

تاریخچه ایمپلنت :

 کاشت دندان در حدود 600 سال میلادی کشف شده است ، هنگامی که قطعات پوستی شبیه دندان در فک یک زن مایان قرار داده شد.
"کاشت دندان" تنها گزینه ترمیم دندان است که استخوان طبیعی را حفظ می کند و در واقع به تحریک رشد استخوان کمک می کند.
در سال 1951 ، گروه کوچکی از دندانپزشکان که با موفقیت کاشت دندان را انجام داده بودند ، آکادمی دندانپزشکی ایمپلنت آمریکایی (AAID ) را تشکیل دادند تا دانش خود را در مورد عمل کاشت ایمپلنت به اشتراک بگذارند. AAID اولین سازمان حرفه ای در جهان است که به پیشرفت دندانپزشکی ایمپلنت و کاشت دندان اختصاص یافته است.
در سال 1952 ، جراح ارتوپدی سوئدی P.I. برانمرک کشف کرد که تیتانیوم به طور طبیعی با استخوان فیوز می شود و درنهایت تمرکز تحقیقات خود را به دهان منتقل می کند.
تنها در ایالات متحده 3 میلیون نفر  دارای کاشت ایمپلنت هستند ، تعداد آنها سالانه 500000 نفر در حال رشد هستند.اینگوار برنمارک که در اواسط دهه 1950 محققی جوان و با انگیزه و اهل سوئد بود، نه علاقه ای به تیتانیوم داشت و نه ایمپلنت.

وی سعی می کرد تا بتواند دانش جهانی آناتومی جریان خون را ارتقا دهد که به صورت ناگهانی متوجه شد از ابزاری چشمی که در تیتانیوم ماشینی محصور شده است استفاده می کند.

این وسیله، که به پای خرگوشی متصل شده بود، سبب شد تا وی با استفاده از میکروسکوپ نوری اصلاح شده به مطالعه و بررسی میکروسیرکولاسیون موجود در بافت استخوانی خرگوش تحقیق کند .

وقتی زمان بیرون آوردن قطعه تیتانیوم از استخوان خرگوش شد، برنمارک در کمال تعجب مشاهده کرد که نمی توان استخوان و تیتانیوم را از هم جدا کرد.

در یکی دیگر از پژوهش های برنمارک، حدود 20 دانشجو داوطلب شدند تا قسمتی تیتانیومی در بازوی آن ها ایمپلنت شود.

پس از گذشت چندین ماه ، هیچ نشانه ای از پس زدن اپتیک های محصور در تیتانیوم مشاهده نشد در آن زمان، برنمارک مسیرکاری خود را تغییر داد تا بر روی توانایی بدن در قسمت تحمل تیتانیوم تحقیق کند.

برنمارک با مشاهده این ماجرا که بدن میتواند تیتانیوم را تحمل کند ، ممکن است به میزان نامحدود، خواستار آن شد تا به دلیل این موضوع پی ببرد .

او فهمید که باید هم زمان از دیدگاههای متفاوت به این زمینه تحقیقاتی نزدیک شود. برنمارک متوجه شد که برای درک کامل اسئواینتگریشن (اصلاحی که وی برای پیوند تیتانیوم به بافت های زنده استخوانی خلق کرده بود) حداقل باید به متخصصان فیزیک، شیمی و زیست شناسی دسترسی پیدا می کرد.

همه پزشکان، دندان پزشکان و زیست شناسان باید، زیر نظر سرپرستی برنمارک، به بررسی اثر متقابل بین استخوان و تیتانیوم می پرداختند.

آن ها به کمک هم، راه و روشی دقیق و منطقی برای جاگذاری ایمپلنت ایجاد کردند. هم زمان، مهندسان، به چگونگی تاثیر احتمالی طراحی ایمپلنت بر رشد و درمان استخوان پرداختند.

برنمارک تصور می کرد که برعکس جریان باد مشغول کار است. یافته های وی مبنی بر اینکه بدن در طولانی مدت تیتانیوم را می پذیرد و حتی به استخوان پیوند می زند، با عقل سلیم جور در نمی آمد .

https://www.webmd.com/oral-health/guide/dental-implants


مشخصات

آخرین مطالب این وبلاگ

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها