یکی از نکات جالب در مورد

ایمپلنت دندان این است که عملاً همه کاندیدای عمل هستند. با این حال ، شرایطی وجود دارد که در گذشته به عنوان واجد شرایط لازم برای ایمپلنت دندان شناخته نشده است.

دیابت یکی از این شرایط بود. با این حال ، تحقیقات جدید نشان می دهد که حتی مبتلایان به دیابت می توانند با داشتن ایمپلنت های دندانی موفقیت خوبی داشته باشند ، به خصوص اگر میزان قند خون آنها به خوبی کنترل شود.

نحوه ی انجام ایمپلنت دندان برای بیماران دیابتی با دقت ویژه ای انجام می شود.

مراقبت های بعد از ایمپلنت دندان در این افراد از عوامل موثر در موفقیت ایمپلنت دندان می باشد.

چرا دیابت می تواند روی ایمپلنت های دندانی تأثیر بگذارد

پس از قرار دادن ایمپلنت دندان شما ، کاشت فرآیندی را انجام می دهد که به عنوان استخوان ادغام شناخته می شود. این در شرایطی است که استخوان به معنای واقعی کلمه در کاشت دندانه ادغام می شود. ایمپلنت به استخوان متصل می شود و آن را به عنوان یک دندان طبیعی ایمن می کند.

این روند ممکن است برای افراد مبتلا به دیابت نیز مؤثر نباشد. مطالعات نشان می دهد که افراد مبتلا به دیابت که ضعیف کنترل شده اند در طی این روش ثبات بسیار کمی را تجربه می کنند. و ادغام ایمپلنت در استخوان حدود دو برابر طول می کشد. همچنین ممکن است برای افرادی که به تقویت استخوان احتیاج دارند ، مشکلاتی ایجاد کند تا استخوان کافی برای تأمین ایمپلنت ایجاد کند.

مشکل دیگری که افراد مبتلا به دیابت با آن روبرو هستند افزایش خطر ابتلا به بیماری لثه است. بیماری لثه هنگامی که روی دندانها و پری ایمپلنتیت تأثیر می گذارد ، هنگامی که روی ایمپلنت های دندانی شما تأثیر می گذارد ، نتیت نامیده می شود ، اما در اصل همان بیماری است. افراد مبتلا به دیابت که به طور ضعیف کنترل نشده اند ممکن است چهار برابر بیشتر از افراد مبتلا به بیماری بیماری ایمپلنت ادراری باشد. برای پیشگیری از

نارسائی ایمپلنت دندان ، در صورت مشاهده ی علائم عفونت فورا به

درمان عفونت ایمپلنت دندان اقدام شود.

ادغام ضعیف استخوان و افزایش خطر پری ایمپلنتیت هر دو از مهمترین دلایل نارسایی کاشت دندان هستند. بنابراین جای تعجب نیست که افراد مبتلا به دیابت که به میزان کافی کنترل نشده اند ، خطر بیشتری برای نارسایی ایمپلنت دندانی را تجربه کنند. در صورت نیاز به پیوند استخوان ،

مدت زمان انجام ایمپلنت دندان افزایش می یابد.

این خطر چقدر بالاست؟ مطالعات متفاوت است ، اما برخی از میزان بقا به حداقل 86٪ پس از شش سال ، در مقایسه با میزان بقا 93٪ پس از 17 سال برای ایمپلنت دندان در کل جامعه نشان می دهند.

رژیم غذایی بعد از ایمپلنت دندان برای بیماران دیابتی باید به خوبی رعایت شود.

برنامه ریزی و مدیریت می تواند موفقیت خوبی داشته باشد

با این حال ، این بدان معنی نیست که مبتلایان به دیابت نمی توانند ایمپلنت دندان انجام دهند. این بدان معناست که باید در این فرآیند بیشتر دقت کنیم. اول ، کار برای دستیابی به سطح قند خون بسیار مهم است. هرچه کنترل قند خون بهتر باشد ، احتمالاً نتایج خوبی خواهید داشت. این شامل حفظ قند خون در آینده برای جلوگیری از عوارضی مانند ایمپلنت است.

دوم ، مهم است که اطمینان حاصل کنید که این وضعیت بهداشتی را به دندانپزشک ایمپلنت خود نشان دهید. ما نمی توانیم آنچه را که نمی دانیم برنامه ریزی کنیم ، و برنامه ریزی قطعاً برای موفقیت مهم است. وضعیت بهداشتی در موفقیت همه ی روشهای دندانپزشکی مانند

لمینت دندان و

کامپوزیت دندان موثر است.

در طی عمل شما ممکن است بیشتر مراقب قرار دادن تاج یا پل دندان در بالای کاشت شما باشیم. از آنجا که ثبات می تواند بیشتر برای مبتلایان به دیابت کاهش یابد ، قرار دادن تاج زودرس یا پل دندان احتمالاً باعث ایجاد مشکلاتی خواهد شد. در همین راستا ، ممکن است تصمیم بگیریم که تقویت استخوان را به عنوان روشی جداگانه انجام دهیم و قبل از قرار دادن ایمپلنت مطمئن شویم که این ماده بهبود یافته است.

https://www.advanceddentistrybutler.com/blog/diabetes-no-barrier-to-dental-implants/


مشخصات

آخرین مطالب این وبلاگ

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها